Estètica i salut dental

La Doctora Barenblit Sheinin va fundar la Clínica fa més de seixanta anys amb l’objectiu de vetllar per la salut i l’estètica bucodental dels nostres pacients. I, actualment, la Clínica Barenblit no només ha mantingut aquest esperit d’excel·lència sinó que ha reforçat encara més la capacitat de treball en equip, el tracte familiar al pacient i l’ús de la tecnologia més avançada.

El compromís de la Clínica Dental Barenblit és oferir als nostres pacients un servei integral excel·lent, que garantim gràcies a la sòlida professionalitat del nostre equip multidisciplinar. Però a més de grans professionals, tots els membres del nostre equip destaquen pel seu gran tracte humà, experiència al sector i contínua formació i reciclatge. Això ens permet estar al dia en noves tècniques, materials i tractaments. Per això, a tots els nostres serveis implementem les més modernes tecnologies i els nostres especialistes compten amb tècniques d’última generació.

Valorem molt especialment la confiança i satisfacció dels nostres pacients. Des de la primera visita, el nostre tracte sempre és familiar i personalitzat.

Missió

La missió de la Clínica Barenblit és vetllar per la salut bucodental dels nostres pacients gràcies a l’àmplia experiència del nostre qualificat equip humà.

Anem més enllà dels processos convencionals proporcionant al pacient un tractament personalitzat, un assessorament continu i una solució òptima per a cada necessitat, aconseguint el resultat esperat.

Visió

Sent una de les clíniques dentals amb més història i bagatge, volem continuar oferint un servei integral, professional i proper; ja que disposem de professionals amb una formació i experiència impecables al costat dels recursos tecnològics més innovadors.

Valors

Qualitat i Innovació

Disposem de la tecnologia més avançada per proporcionar la solució més actualitzada al pacient. A banda, l'equip humà busca l'excel·lència en cada detall i es forma contínuament per oferir la millor qualitat en tots els tractaments.

Experiència

A banda de ser una clínica amb més de seixanta anys d'història, el nostre equip compta amb una àmplia experiència al sector.

Proximitat

El tracte proper al pacient és un dels valors que més ens defineixen, ja que per a nosaltres és molt important que aquest se senti còmode i confiat en cada procés. El benestar del pacient és la nostra màxima prioritat.

Responsabilitat social

Estem compromesos amb el medi ambient i per això som una “clínica verda”. A banda, donem raspalls i dentifricis a la Fundació Vicente Ferrer per donar suport als que més ho necessiten.

Recepción de la clínica