Experiència

Formem un equip humà altament qualificat, amb amplia experiència al sector.

Formació

Desenvolupem continus programes de formació i reciclatge.

Especialització

Oferim un servei integral: comptem amb especialistes a totes les àrees del tractament odontològic.

Moderns i actualitzats

Posem al vostre servei les tecnologies d'última generació

Professionals

Els membres del nostre equip són un referent al camp de la odontologia.

Humans

Qualitats humanes i excel·lència professional: Així garantim els millors tractaments i cures als nostres pacients.

Els nostres professionals

Pablo Barenbilt Scheinin

ODONTÒLEG, ESPECIALITZAT EN IMPLANTOLOGIA

Dr. Pablo Barenblit Scheinin

El doctor Barenblit és l’essència de la Clínica. Amb més de 30 anys d’experiència, s’ha convertit en una referència a l’àmbit odontològic nacional i internacional gràcies a la seva formació constant ia la seva llarga trajectòria i bagatge impecable.

Especialista en Endodòncia i Estètica Dental

Dra. Gemma París Nogal

La Doctora París fa més de 20 anys que és a la Clínica Barenblit sent especialista en endodòncia i estètica. Apreciada per tots els pacients per la seva efectiva manera de treballar, la Doctora París sempre troba la solució més precisa per a cada pacient, involucrant-se en cada tractament al cent per cent.

Dra. Gemma París Nogal
Dr. Joan Valls Roca-Umbert

Especialista en Cirurgia i Implantologia Oral

Dr. Joan Valls Roca-Umbert

El Doctor Valls ha crescut professionalment a la Clínica. Abans d’acabar la carrera venia com a observador, i ara ha esdevingut un prestigiós cirurgià amb àmplia experiència en Cirurgia i Implantologia Oral.

Especialista en Odontopediatria

Dra Fabiola González Johnk

La Doctora González és una excel·lentíssima odontopediatre: la seva passió pels nens és contagiosa i desborda dolçor. El seu caràcter proper i humà juntament amb l’experiència i l’àmplia formació, l’han portat a ser un referent de l’odontopediatria.

DRA FABIOLA GONZÁLEZ JOHNK
Jorge Alberto Rondón

Especialista en ortodòncia

Dr. Jorge Alberto Rondón

Ha realitzat diferents cursos en tècniques d’autolligat i ortodòncia de baixa fricció.

Certificat a Invisalign. Realitza contínues formacions als diferents programes que ofereix Align Technology.

Gerent

Mónica Torné Paloma

El treball de Mònica com a gerent va més enllà de l’administració de la Clínica, ja que la seva involucració és màxima per aconseguir l’excel·lència a cada detall. Mònica assessora el pacient de forma personalitzada i tranquil·la, duu a terme la planificació dels tractaments, la gestió financera, l’estudi i el finançament personalitzat, etc. Ella és la responsable que la Clínica tingui una mirada sostenible cap al medi ambient, sent una clínica verda.

MÓNICA TORNÉ PALOMA
PILI BERMEJO VERA

Responsable de l'Àrea Quirúrgiques i Implantologia

Pili Bermejo Vera

És la coordinadora dels boxs, la responsable del laboratori i lidera el control d’estocs del material d’implants així com la responsabilitat de l’Àrea Quirúrgiques i Implantològica.

Higienista dental i Recepcionista

Montse Tornil Pallás

Amb més de 10 anys d’experiència, la Montse és higienista dental i auxiliar en endodòncia, ortodòncia, cirurgia i implantologia.

MONTSE TORNIL PALLÁS
ELISA MAS GRACIA

RESPONSABLE DE L'ÀREA DE RECEPCIÓ I ATENCIÓ AL PACIENT

Elisa Mas Gracia

Elisa té una àmplia experiència en atenció al públic i gestió de recepció. Gràcies a la seva impecable facilitat de comunicació amb la gent sap transmetre les informacions necessàries

Manteniment de la clínica

Suyapa Yamileth Duron

Gràcies a la feina de Suyapa, la Clínica està sempre apta per al seu ús. El seu esforç i dedicació encara han cobrat més rellevància a l’època de pandèmia, ja que està fent un treball impecable d’higiene i desinfecció de cada element de la clínica.

Suyapa

Auxiliar e higienista

Valentina Díaz Valdes

Anestesiòleg

Abelardo Alegría

Nascut el 1956, la llarga trajectòria del Doctor Abelardo Alegría dóna un valor afegit a la Clínica gràcies al servei excepcional que ofereix: la sedació conscient: procediment anestèsic que té per objectiu provocar un estat de benestar, indiferència i relaxació en el pacient, conservant els reflexos protectors naturals.

La clínica Barenblit i el servei d’anestèsia de la Clínica estan homologats pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. Direcció general de recursos sanitaris Núm. inscripció: E08625588

Dr. Abelardo Alegría
María Elizabeth Gutiérrez

María Elizabeth Gutiérrez